ingyenes webstatisztika
DIGITAL TRANSFORMATION- Digitális szervezet építése

MIÉRT VAGYUNK?

Az utóbbi 5 évben olyan mértékben felgyorsult a technológiai fejlődés, hogy sok trendnek és technológiának még magyar elnevezése sincs. Mindegyik azt ígéri, hogy gyökeresen fogja megváltoztatni valamelyik iparágat, vagy valamelyik szervezeti funkció működését. Lean-tanácsadóként, change managerként, AI-fejlesztőként, cégvezetőként mi is megtapasztaltuk, hogy milyen információs túltelítettség van lehetőségekből. Eközben pedig folyamatosan ott lebeg a fenyegetettség, hogy nem vettünk észre egy fontos trendet, egy disruptive technológiát és hirtelen olyan versenyhátrányba kerülünk, amelyet később nagyon nehéz behozni.

Ebben a digitális útvesztőben segítünk tájékozódni, hogy együtt építhessünk egy jövő-kompatibilis szervezetet. 

MEGKÖZELÍTÉSÜNK

SZERVEZETI SZINTŰ GONDOLKODÁS​

A digitális transzformáció és az Ipar 4.0 immár nem csak azt jelenti, hogy hogyan lehet a gyártósort hatékonyabbá tenni. A beszállítók menedzsmentjétől a marketing és értékesítési technológiákon át a back-office folyamatok átalakításáig rengeteg olyan lehetőség van, amely jelentős bevételnövekedést, vagy költségcsökkenést hozhat. Mára már nem elég az, hogy egy-egy terület fejlesztési potenciálját ismerjük, szervezeti szinten kell tudni kialakítani azt, hogy hogyan kell egymásra építeni a lehetőségeket.

KPI- ALAPÚ MEGKÖZELÍTÉS

A gyorsan változó digitális környezetben szükségünk van arra, hogy valahogy össze kell tudni mérni a lehetőségeket egymással és elhelyezni egy roadmap-en. Ehhez kínálunk egy KPI-alapú megközelítést: az egyes digitalizációs lehetőségeket a lehetséges szállítók referenciáin keresztül becsülhető KPI-okhoz kötjük, hogy minél jobban össze lehessen hasonlítani az almát a körtével.

SOKSZÍNŰ SZAKMAI HÁTTÉR

Kiterjedt partnerhálózattal dolgozunk, akik ehhez a témakörhöz  képesek a szükséges szakmai   tudást  biztosítani. A core csapat tagjai lean- és szervezetfejlesztési tanácsadók, korábbi cégvezetők, mesterséges intelligencia fejlesztésben és kutatásban részt vett szakemberek és gyártásdigitalizációval foglalkozó kutatók. Így tudjuk biztosítani, hogy mind a technológiai, mind az üzleti háttér meglegyen  a lehetőségek helyes felméréséhez és a változási folyamatok támogatásához.

KÖZVETLENÜL A FRONTVONALRÓL

A technológiai fejlődéssel úgy lehet  a legkönnyebben lépést tartani, ha a fejlődést diktálókkal vagyunk kapcsolatban. Éppen ezért közvetlen kapcsolatot építettünk ki sok olyan fejlesztővel, akik state-of-the-art technológiákat kínálnak, úttörők a saját területeiken. Egy-egy projekt elvégzésénél széles körűen kérünk be meglévő partnerektől és célzott találatoktól is referenciákat, hogy a digitális stratégiában meghatározott fejlesztéseket már a konkrét partnerekkel tudjuk elkészíteni.

FÓKUSZ A MEGVALÓSÍTHATÓSÁGON

Eredményként az a célunk, hogy egy  már másnaptól elkezdhető bevezetési stratégiát rakjunk le az asztalra. Nem maradunk a koncepciók szintjén, praktikus megoldásokat ajánlunk valós referenciákkal, amelyek illeszkednek a szervezet aktuális digitális helyzetéhez és a stratégiai irányaihoz.

DIGITAL TRANSFORMATION EUROPE KFT.

Hungary - 1124 Budapest Németvölgyi út 64.

+36-30-250-0275

2019 by Digital Transformation Europe Kft.